30 Avenue

Orasul Bacau dispune de conexiuni rutiere facile prin drumurile europene, cu legatura directa la E85, drum ce leaga capitala Bucuresti de nordul tarii, Suceava si Iasi.
Aeroportul International Bacau, amplasat la 20 minute distanta de centrul de afaceri 30 Avenue Business Center , are legaturi directe cu localitatile din Romania, Bucuresti, Timisoara, Cluj si cu marile orase ale Europei, Viena, Roma, Torino, Londra etc. Accesul direct la magistralele feroviare si rutiere care traverseaza municipiul Bacau asigura legatura cu principalele orase ale tarii, atat pentru calatorii cat si pentru marfa.
Spatiul interior al centrului de afaceri 30 Avenue Business Center este proiectat ca sistem open space, cu o mare flexibilitate in amenajari si compartimentari ulterior realizate in functie de cerintele clientilor. El reprezinta o varianta optima de relocare pentru marile companii care aleg sa-si desfasoare activitatea in Bacau.

Centrul de afaceri 30 Avenue Business Center este o importanta locatie destinata sediilor de companii si firme, multinationale si locale, oferind spre inchiriere 6000 mp constructie de birouri clasa A.