30 Avenue

Accesul la spatiile de birouri se va face prin intermediul unui hol de primire cu zona de control si informare
Echipa de arhitecti a pus accent pe iluminatul natural, pe flexibilitatea spatiilor si pe finisaje de inalta calitate respectandu-se astfel standardele de birouri clasa A. Cladirea de birouri 30 Avenue Business Center este structurata pe parter, cu destinatia de zona comerciala si cele patru etaje de spatii pentru birouri concepute in sistem open space. Imobilul dispune de un luminator zenital, iar in spatiul de la parter este organizata o cafenea. Aceesul la spatiile de birouri se va face prin intermediul unui hol de primire cu zona de control si informare. Legatura pe verticala si accesul la spatiile generoase destinate birourilor, se realizeaza prin intermediul a doua lifturi panoramice si a unei scari inchise.
PLAN PARTER
PLAN ETAJ CURENT
Elementele spectaculoase ale arhitecturii centrului de afaceri 30 Avenue Business Center il constituie peretele cortina, realizat in sistem Shuco, la care concura in realizarea armoniei cromatice elemente de lemn, in nuanta de maro, imbinari metalice cu placari de alucobond.

30 Avenue Business Center este dotata cu centrala de conditionare a aerului cu aport aer proaspat prin CTA marca GEA, recirculare si climatizare interioara (cald si rece) prin chillere si ventiloconvectori marca GEA, reglarea temperaturii interioare prin controllere pe fiecare ventiloconvector, cu o centrala termica pentru prepararea agentului termic si a apei calde menajere.

Cladirea de birouri este in permanenta monitorizata video,  accesul in incinta imobilului este controlat, are implementata infrastructura cablarii pentru voce si date si sistem de prevenire si stingere a incendiilor.

FACILITĂȚI INCLUSE
Acces pe bază de cartelă

Două lifturi cu capacitate de 6 persoane fiecare

Monitorizare video

Grupuri sanitare pe fiecare nivel

Centrală condiționare

Infrastructură cablări pentru voce și date

Iluminat exterior

Sistem de prevenire și stingere a incendiilor

La parte sunt posibilități de dotare a fiecărui spațiu de închiriat pentru birouri cu grup sanitar propriu și oficiu

Iluminat nocturn

Generator de urgență 

Centrală termică pentru prepararea agentului termic și a apei calde menajere